Pripravili smo vam široko ponudbo senčil!
Tende, komarniki, rolete,
žaluzije, roloji,...
In še mnogo več!

Vzemite si par minutk časa
in si oglejte našo
ponudbo

atiko


atiko plurimodul

V100 PLURIMODUL

Avtomatska tenda s tremi ali več stranskimi vodili in stebri do tal, ter strešno konstrukcijo iz prašno barvanega aluminija. Opremljena je z zložljivo tkanino za senčenje večjih površin. Senčilo je zadaj pritrjeno v steno ali strop, čelni stebri pa v tlak. Čelni profil se z vozički pomika po vodilih in vleče platno iz valja čez kolena, po želji lahko tudi do tal.
Upravljanje je možno le s pomočjo elektro motorja. Tenda se odpira in zapira samodejno s pritiskom na tipko stikala. V vodilih so nameščeni tračni jermeni, ki preko elektromotornega pogonskega sistema dveh osi odpirajo in zapirajo tendo. Uravnavanje napetosti tkanine regulira elektronika TTS, katera pri pomikanju tkanino sprosti, ko pa tkanina doseže želeni položaj, jo elektro motorji napnejo.

 
Atiko monomodul

V100 MONOMODUL

Senčilo z dvemi stranskimi vodili in stebri do tal, ter strešno konstrukcijo iz prašno barvanega aluminija. Opremljeno je z zložljivo tkanino za senčenje večjih površin. Senčilo je zadaj pritrjeno v steno ali v strop, frontalni stebri pa v tlak. Čelni profil se z vozički pomika po vodilih in vleče platno iz valja čez kolena, po želji lahko tudi do tal.
Tenda se samodejno odpira in zapira s pritiskom na tipko stikala. Pri tem je tkanina vselej napeta, kar zagotavljajo plinski teleskopi, vgrajeni v stebrih. V vodilih so nameščeni tračni jermeni, ki potujejo in preko elektromotornega pogonskega sistema konstantno napenjajo tkanino.

PEKMIĆ d.o.o., Makedonska ulica 43, 2000 Maribor
Vse pravice pridržane.
Iskanje  |  Zemljevid strani  |  Kje smo?