Pripravili smo vam široko ponudbo senčil!
Tende, komarniki, rolete,
žaluzije, roloji,...
In še mnogo več!

Vzemite si par minutk časa
in si oglejte našo
ponudbo

Tende (markize)

Navpična prostoviseča tenda SP 0

NAVPIČNE PROSTOVISEČE TENDE

Model SP 0 je najenostavnejša zložljiva tenda za senčenje balkonskih lož in balkonov, kateri imajo nad seboj naslednji balkon ali napušč. Pri njej se platno z valja prosto spušča s čelnim Alu profilom do pritrdilnih ročic, ki so pritrjene na balkonsko ograjo. Čelni profil se na ročice zatakne in platno se z ročko-reduktorjem napne. Reduktor lahko nadomesti tudi navijalna vzmet.

Max širina: 4,8 m
Max izvlek: 3 m
Tenda DIM OG

V0G

Zunanja navpična tenda s stranskimi vodili. Čelni profil potuje s kolesci po vodilih in s prostim padom vleče platno iz valja. Čelni profil je obtežen in napenja platno, lahko pa se ga v želenem položaju tudi fiksira. Uporablja se za senčenje balkonskih lož, s filtrirnimi Soltis tkaninami, pa tudi za senčenje steklenih fasad. Z vgradnjo Crystal folije pa tudi za razna zimska zastrtja za vrtove in lože lokalov.

L= max. 4,8m
H= max. 4m

Navpična tenda z vodili DIM 6

NAVPIČNE TENDE Z VODILI

Zunanja navpična tenda V4 s stranskimi vodili in vrtljivimi ročicami. Čelni profil potuje s kolesci po vodilih in s prostim padom vleče platno iz valja. Čelni profil je obtežen in napenja platno, lahko pa se ga v želenem položaju tudi fiksira. Uporablja se za senčenje balkonskih lož, s filtrirnimi Soltis tkaninami, pa tudi za senčenje steklenih fasad.

Dimenzije:
L= max. 4,8m
H= max. 4m

Ravna škarjasta tenda Comby 250


RAVNE ŠKARJASTE TENDE

So senčila različnih modelov V30Q ,V35Q, V45Q, V50Q.Senčila so z dvema ali več raztegljivimi rokami,senčila lahko priterdimo na steno ali strop.


Dimenzije:
L= max. 14m
S= max. 4m


Ravna kasetna škarjasta tenda City 250

RAVNE KASETNE ŠKARJASTE TENDE

Casablanca in dakar je najpreštižnejša tenda zadnje generacije v celoti iz aluminija,s tehonlogijo popolne hermetične zaščitne tkanine in mehanizma. Alu kaseta vsebuje dvojne polikarbonatne vložke za zaščito šivov tkanine.

Dimenzije:
L= max 7m
S= max. 4m

Rolo z vodili za zimske vrtove Zero Gradi

VRTNE TENDE ZA ZIMSKE VRTOVE

Veranda je avtomatska tenda z ALU kaseto in stranskimi vodili, za senčenje zimskih vrtov in raznih steklenih površin. Uporabljamo jo tudi kot senčilo ali streho na lesenih pergolah. Za senčilo pogosto uporabljamo vgradnjo screen-Soltis tkanin, kot kritino pa waterproof akril tkanine. V čelnem profilu je vgrajen plinski teleskop, kateri preko napenjalnega sistema skrbi, da je tkanina v vseh položajih napeta.

Dimenzije:
L= max. 4,8m
S= max. 5m

Rolo z vodili do tal Atico SP100 monomodul

VRTNE TENDE Z VODILI DO TAL

Atico V100 monomodul je povsem avtomatska in najzanesljivejša zunanja tenda z dvema vodilnima stebroma. Uporablja se za nadkritje teras stanovanjskih hiš in lokalov. V vodilnih stebrih so vgrajeni trakovi, ki preko plinskih teleskopov in napenjalnega sistema zagotavljajo, da je tkanina v vsakem položaju napeta.

Dimenzije:
L= max. 5,9m
H= max. 6m

Nagubana vrtna tenda s stebri do tal Med 85 Comby

NAGUBANE VRTNE TENDE S STEBRI DO TAL

Nagubano senčilo COVER LUX z alu. podpornimi stebri, pri katerem se tkanina naguba pod nosilno konstrukcijo.
Na prečnem čelnem stebru je nameščeno korito za zbiranje in odtok vode, ki odteka po žlebu integriranemu v alu. stebru.
Pogonski sistem je v celoti hermetično zaprt in tako zaščiten pred okoljskimi vplivi in umazanijo - s tem dosežemo daljšo življensko dobo senčila.

Dimenzije:
Max širina: 12 m
Max. izvlek: 4 m

Fiksna krožna tenda Virloga

FIKSNE KROŽNE TENDE

Pensilina clasica - so fiksna senčila, katere prilagodimo različnim situacijam in oblikam objektov. Ogrodje je iz Alu prašno barvanih profilov z fiksno napeto tkanino ali polnjeno s polikarbonatnim 3-4 mm polnim steklom.

Dimenzije:
Max širina: 6,75 m
Max izvlek: 1,6 m

Zložljiva krožna tenda Beti

ZLOŽLJIVE KROŽNE TENDE

Base je osnovna zunanja polkrožna tenda v zložljivi in tudi fiksni izvedbi. Predvidena je za senčenje in pokritje okenskih odprtin, vhodov, balkonov, teras ter izložb. Uporablja se lahko tudi kot reklamno telo. Pred močnim vetrom so najbolj odporne v fiksni izvedbi ali pa so zložljive.

Dimenzije:
L = max. 6m
S = max. 2m

Kombinacija škarjastih tend

KOMBINACIJA ŠKARJASTIH TEND

Je dvostranska kombinacija tend modela V30Q, V35Q ali V50Q na centralni jekleni podkonstrukciji. Zložljiva je na ročni, motorni ali avtomatski pogon. Možna je regulacija naklona. Priporočamo tkanino Waterproof.

Tuneli

TUNEL 

Je fiksna izvedba vrtnega tunela z ravnim ali polkrožnim zaključkom. Priporočamo akril waterproof ali PVC tkanino. Možnost sestavljanja lokov.
Dimenzije:
L= max. 3m
S= max. 9m

Zložljiva tenda atelier Axe

ZLOŽLJIVE TENDE 

Italia designerska tenda z ravnimi podpornimi ročicami. Konstrukcija je v celoti iz aluminija. Možnost v kaseti.          

Dimenzije:
Max. širina: 5,0 m
Max. izvlek: 1,4 m


PEKMIĆ d.o.o., Makedonska ulica 43, 2000 Maribor
Vse pravice pridržane.
Iskanje  |  Zemljevid strani  |  Kje smo?