Uporabo spletnega mesta podjetja PEKMIĆ d.o.o. urejajo splošni pogoji. Z obiskom naše spletne strani potrjujete da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in se z njimi strinjate. Pridržujemo si pravico do sprememb splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Na spletni strani se bomo z rednim vzdrževanjem in posodabljanjem trudili zagotavljati pravilnost in ažurnost vsebin. Obiskovalcem ne zagotavljamo in ne prevzemamo odgovornosti za vsebinsko celovitost, ažurnost in točnost kot tudi ne za morebitno škodo povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Enako velja za druge spletne strani, ki so preko povezav dostopne preko naše strani. Povezave z tretjimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost in mi zanje ne prevzemamo odgovornosti. Na povezanih tretjih straneh tudi ne zagotavljamo zasebnosti in varnosti.


AVTORSTVO GRADIV
Tekstovne vsebine na spletni strani je pripravilo podjetje v sklopu svoje dejavnosti. Vsebine se v določenih delih nanašajo na izdelke tujih dobaviteljev, katerih poslovni partner je naše podjetje.

Fotografije uporabljene na spletni strani so pridobljene iz več virov in sicer:

  • uporabljene so lastne fotografije ki smo jih v sklopu našega delovanja fotografirali sami
  • uporabljene so fotografije poslovnih partnerjev, ki predstavljajo izdelke ki jih prodajamo


ZAŠČITA PODATKOV
Spletna stran je zaščitena s SSL certifikatom kar v nadaljevanju pomeni da so podatki šifrirani pri prenašanju preko spleta. Šifriranje nepooblaščenim osebam oteži ogled podatkov, ki se prenašajo med računalniki. Zato je malo verjetno, da bi kdo prebral to stran, medtem ko je potovala po omrežju.


SPLETNI OBRAZEC

Spletna stran uporablja obrazec preko katerega lahko uporabniki pošljejo povpraševanje. Podatki poslani preko obrazca se ne hranijo podatkovni bazi na spletu ampak so le poslani na e-poštni naslov podjetja. Podjetje podatke uporablja izključno za obravnavo posamičnega povpraševanja. Podatki poslani preko obrazca se ne uporabljajo za namene dodatnega trženja.


SPLETNI PIŠKOTKI

Spletna stran uporablja le obvezne piškotke. Piškotkov tretjih strani ki se uporabljajo za sledenje obiskovalcev, analize, druge funkcionalnosti ali ponovno trženje, ne uporabljamo.

Piškotek (angl. cookie) je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.

Obvezni piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo možnosti. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti celovito delovanje strani.

Izvedbeni piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, naprimer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in če se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Funkcionalni piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše up. ime, lokacijo ip.d) in vam ponudi izboljšane, prilagojene možnosti. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.